Welkom

aBBout is een initatief van 2 ondernemers uit de regio Kennemerland met als doel organisaties te helpen met een gestructureerde aanpak van  veranderingstrajecten.

Veranderingstrajecten waar aBBout zich met name op richt zijn :

·         Duurzaamheid : hoe verhoog ik de echte duurzaamheid van de organisatie en hoe meet ik het resultaat ?

·         Sourcing: wat zijn de overwegingen om diensten uit te besteden en hoe doe je dat ? Hoe meet je de resultaten ?

·         Processoptimalisatie:  hoe verbeter ik processen en zorg ik ervoor dat onnodige processtappen worden geëlimineerd ?

De werkwijze van aBBout is gebaseerd op een jarenlange ervaring bij wereldspelers in de ICT sector . Een sector die zelf door talloze technologische en andere veranderingen is gegaan. De modellen en methodologieën die gehanteerd worden omvatten het gehele traject van het vaststellen van de bestaande status quo binnen de organisatie tot het uitwerken van actieplannen en het implementeren van adequate rapportagerichtlijnen voor het meten van vooruitgang tijdens en na de implementatie.


De uitgangspunten van aBBout zijn:

  • ·         Vertrouwen en openheid; vertrouwen moet je verdienen. Dat doet aBBout  op basis van integriteit, kwaliteit van dienstverlening en een benadering waarin de klant centraal staat.
  •  
  • ·         Onbegrensde competentie; onder de regie van aBBout wordt gebruik gemaakt van een groot netwerk van professionals met een bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaamheid,  sourcing, procesanalyse, project- en programmamanagement en bedrijfskunde.  Hiermee wordt toegang verkregen tot de beste en meest actuele kennis en ervaring in het vakgebied.
  •  
  • ·         Denken, maar vooral doen; over zaken nadenken is belangrijk, maar nog belangrijker is daarna de dingen die bedacht zijn ook echt te doen. aBBout  heeft de kennis en ervaring om de daadwerkelijke implementatie van oplossingen te begeleiden. 

 

For a Viable Future